WEDSTRIJD ZVC Kaya's Beringen - Krijnen Keukens Malle  2 - 7  (1-4)

DATUM 15-09-2006  21:30

DOELPUNTEN 2' Roy Michiels 0-1, 10' Yazgan 1-1, 11' Roy Michiels 1-2, 14' Roy Michiels 1-3, 16' Mo El Morabet 1-4, 23' Roy Michiels 1-5, 34' Richard Smaal 1-6, 38' Yazgan 2-6, 39' Ali Houri 2-7

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle: Birger Maes (doelman), Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Raf Govers, Bart Michiels, Mo El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Tom Gijsbrechts (doelman), Philip T'Seyenen, Gregory Vermeulen

Wedstrijdverslag:

Krijnen Keukens Malle heeft zijn (vertraagde) start in tweede nationale B niet gemist dankzij een ruime 2-7 overwinning op ZVC Kaya’s Beringen.
Krijnen Keukens Malle begon sterk aan de wedstrijd en klom na 2 minuten al op voorsprong via Roy Michiels. De thuisploeg sputterde nog even tegen en lukte na 10 minuten de gelijkmaker maar het overwicht van Malle vertaalde zich een ruime 1-4 voorsprong bij de rust na twee doelpunten van Roy Michiels en eentje van Mo El Morabet. Enige smet op een mooie eerste helft was het feit dat de scheidsrechter de wedstrijd totaal niet aanvoelde waardoor beide ploegen snel in foutenlast kwamen en dus gas terug moesten nemen. Ook na rust bleef Krijken Keukens Malle de betere ploeg en liep het verder uit tot 1-5 en 1-6 via respectievelijk Roy Michiels en Richard Smaal. Op het einde van de wedstrijd maakte Yazgan zijn tweede doelpunt voor Kaya’s maar dit werd meteen beantwoord door Krijnen Keukens Malle die na een prachtig uitgespeelde aanval van Ali Houri de 2-7 eindstand op het scorebord trapten.

Coach Frank Belmans van Krijnen Keukens Malle kon tevreden terugkijken op de prestatie van zijn totaal vernieuwde kern. In het post-Grunholz tijdperk zal de vice-kampioen van vorig jaar niet meer kunnen rekenen op de individuele klasse van deze topspeler maar zal het steeds collectief sterk voor de dag moeten komen. In deze eerste wedstrijd liep het alvast schitterend met een voortrekkersrol voor kapitein Roy Michiels. Het enige wat Malle zich kan aanrekenen is dat vele mogelijkheden onbenut bleven waardoor de score niet hoger is opgelopen.